- Advertisement -spot_img

TAG

Varferi

BB: TËRMETI DHE COVIDI ÇON NIVELIN E VARFËRISË 8 VITE PAS

Deri në  8 vite pas mund të ketë shkuar niveli i varfërisë në Shqipëri për shkak të pasojave të tërmetit dhe Covid 19. Ky është...

Latest news

- Advertisement -spot_img