- Advertisement -spot_img

TAG

Termet

Ekonomi: 578,847 $ për rikuperimin e dëmeve të tërmetit në bujqësi

Është nënshkruar sot gjatë një ceremonie online mes Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural dhe FAO, marrëveshja e projektit “Mbështetje Për rimëkëmbjen pas tërmetit...

BB: TËRMETI DHE COVIDI ÇON NIVELIN E VARFËRISË 8 VITE PAS

Deri në  8 vite pas mund të ketë shkuar niveli i varfërisë në Shqipëri për shkak të pasojave të tërmetit dhe Covid 19. Ky është...

Latest news

- Advertisement -spot_img