- Advertisement -spot_img

TAG

Suedi

Sonda hënore e Kinës që do të zbarkojë në 2024

“Kina do të lëshojë robotin tjetër që do zbarkojë në hënë në 2024 dhe ai do të bartë pajisje nga Franca, Suedia, Rusia dhe...

Mbani mend këtë emër!

Rejhan Bellani është 14 vjeç lindur dhe rritur në Suedi. Ai vjen nga një familje me dy kultura babain nga Kosova dhe mamin nga...

Latest news

- Advertisement -spot_img