- Advertisement -spot_img

TAG

Renie

Eurozona zhytet në recesion të dyfishtë mes valës së tretë Covid dhe përhapjes së ngadaltë të vaksinave

Eurozona ra në një recesion të dyfishtë në tre muajt e parë të vitit ndërsa vala e tretë e Covid-19 u përhap dhe vendet...

Askush nuk i pëlqen më shfaqjet e çmimeve dhe këtë e vërtetojnë vlerësimet e Oskarit

Ne jemi në zhurmën e asaj që njihet si "sezoni i çmimeve" dhe, madje edhe nga standardet e pabarabarta të industrisë së argëtimit, ngjarjet...

BIEN ME 13% INVESTIMET E HUAJA 2020-n

Investimet e huaja në vitin 2020 ishin 933 milionë euro, sipas statistikave të bilancit të pagesave të publikuara nga Banka e Shqipërisë. Në raport...

Latest news

- Advertisement -spot_img