- Advertisement -spot_img

TAG

Ministre

Pas pandemia, ekonomia digjitale në shërbim të rritjes ekonomike dhe rimëkëmbjes!

Ministrja e financave dhe ekonomisë Anila Denaj thotë se ekonomia digjitale tashmë është në shërbim të rritjes ekonomike dhe rimëkëmbjes post-pandemi. Në një forum ekonomik...

Latest news

- Advertisement -spot_img