- Advertisement -spot_img

TAG

Konfindustria

KONFINDUSTRIA: 76% E BIZNESEVE SKEPTIKË PËR PROGRAMET ELEKTORALE

Në prag të zgjedhjeve të  25 Prillit, Konfindustria ka kryer një sondazh tek 143 biznese të kategorive të mesëm dhe të mëdhënj në Qarqet...

Latest news

- Advertisement -spot_img