- Advertisement -spot_img

TAG

FAO

FAO publikon raportin për Evropën dhe Azinë Qendrore mbi sigurinë ushqimore dhe kostot e një diete të shëndetshme

Megjithëse, uria nuk ka qenë një nga çështjet kryesore në Evropë dhe Azinë Qendrore në 20 vitet e fundit, rajoni po përballet pjesërisht me...

Çmimet e ushqimeve me te larta se viti 2014

Indeksi i Çmimeve të Ushqimit nga FAO u rrit me 4.3 përqind, duke shënuar nivelin më të lartë nga korriku 2014, ndërsa rezervat e...

Latest news

- Advertisement -spot_img