- Advertisement -spot_img

TAG

Covid

Pas pandemia, ekonomia digjitale në shërbim të rritjes ekonomike dhe rimëkëmbjes!

Ministrja e financave dhe ekonomisë Anila Denaj thotë se ekonomia digjitale tashmë është në shërbim të rritjes ekonomike dhe rimëkëmbjes post-pandemi. Në një forum ekonomik...

BB: TËRMETI DHE COVIDI ÇON NIVELIN E VARFËRISË 8 VITE PAS

Deri në  8 vite pas mund të ketë shkuar niveli i varfërisë në Shqipëri për shkak të pasojave të tërmetit dhe Covid 19. Ky është...

Latest news

- Advertisement -spot_img