- Advertisement -spot_img

TAG

Banka Boterore

Banka Botërore: Shqipëria rimëkëmbje e vështirë

Banka Botërore ka publikuar raportin më të fundit ekonomik për Ballkanin Perendimor ku rritja ekonomike e Shqipërisë u tkurr me 3.3 përqind në vitin 2020,...

BB: TËRMETI DHE COVIDI ÇON NIVELIN E VARFËRISË 8 VITE PAS

Deri në  8 vite pas mund të ketë shkuar niveli i varfërisë në Shqipëri për shkak të pasojave të tërmetit dhe Covid 19. Ky është...

Latest news

- Advertisement -spot_img