PERFORMANCA E SME-ve NË SHQIPËRI

Shqipëria është një vend me një ekonomi në rritje. Gjatë periudhës së tranzicionit është përballur me një sërë transformimesh referuar tendencave të prodhimit. Por,...

“FTILLOHU! EVITO CASH. PAGUAJ ME KARTË!”

Mbi këtë moto Shoqata Shqiptare e Bankave komunikoi fushatën për ndërgjegjësim të kartë mbajtësve që të përdorin...

TIPP OIL GERMANY OPEN TO PARTNERS

DEDICATED TO PROTECT THE ENVIRONMENT WITH THE "REBOTTLE" SYSTEM Tipp Oil, the leading German manufacturer of premium lubricants...

26 MIJË LEKË PAGË LUFTE PËR PUNONJËSIT E TRANSPORTIT

Më shumë se 5 mijë të punësuar pritet të përfitojnë pagë lufte nga qeveria për shkak të...

NDRYSHIMET NË BUXHET

DENAJ : I SHËRBEJNË PËRMIRËSIMIT EKONOMIK Në seancën e radhës parlamentare Ministrja e Financave dhe Ekonomisë Anila Denaj...

GOOGLE NGA SHTËPIA

Gjigandi teknologjik Google ka marrë vendimin që deri në verën e vitit tjetër punonjësit të punojnë nga...

REUTERS: AGJENSIA FEDERALE E RRJETIT KUNDËR PËRJASHTIMIT TË PARAKOHSHËM TË HUAWEI!

Agjencia e lajmeve “Reuters” i ka kushtuar vëmëndje çështjes së gjigandit Kinez të teknologjisë, HUAWEI. Shkrimi thekson qëndrimin kundër...
spot_img

Features & Analysis

spot_img

Watch/Listen