MWR Life Albania Lunch, eventi i madh në Shqipëri! Bëni dëshirat tuaja realitet!

MWR Life Albania Lunch organizon eventin e madh në Shqipëri! Më datë 21 Maj, ora 16:00 në Hotel PLAZA, Tiranë zhvillohet një seminar, ku...

Energy Expo & Forum 2019 – Rreth Panairit

Në datat 4-5 Tetor, 2019 Expocity Albania organizon me mbështetjen e Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë, edicionin...

Eventi, Tirana Tech Open 25-27 Shtator 2019

TIRANA TECH OPEN 2019 mirëpret sipërmarrjet pjesëmarrëse, startup-et, studentë e nxënës, vizitorë të interesuar në datat 25, 26 dhe 27 Shtator 2019 në...
spot_img

Features & Analysis

spot_img

Watch/Listen