PAS NJE GOTË VERE, VJEN HISTORIA!

TOSCANA WINE  DISTRIBUTOR I BRANDEVE TË MËDHA! Nëse mendoni se vëmëndja për verën duhet përqëndruar vetëm në kohë festash, e keni gabim! Studimet kanë treguar se...

TIPP OIL GERMANY OPEN TO PARTNERS

DEDICATED TO PROTECT THE ENVIRONMENT WITH THE "REBOTTLE" SYSTEM Tipp Oil, the leading German manufacturer of premium lubricants...

“ENE 95” NGA NDËRTIMI TEK NDËRMJETËSIMI I PRONAVE

Me një përvojë shumë vjeçare në fushën e ndërtimit  Kompania “ERILD” sh.p.k ka menduar të zgjerojë më...

“DJATHË VELEÇIKU”, NË MALËSI TË MADHE

“Djathë Veleçiku” është një biznes familjar i ngritur para 8 vitesh, që çdo ditë fuqizohet nga pasioni....

PËRSE PO PËLQEHET KAQ SHUMË GARDENLAND RESORT?

Të vendosësh se ku do të kalosh pushimet apo një fundjavë nuk është edhe aq e lehtë. Por...

HUAWEI BOOM TË ARDHURASH

MË SHUMË 64 MILIARDË $ PËR  6 MUJORIN E PARË 2020 454 miliardë CNY  apo  më  shumë se...

“FILIPI CO” GATI PËR PANAIRIN BOTËROR BIOFACH 2020

Shoqata e Industrisë së Bimëve Mjekësore dhe Aromatike të Shqipërisë (AMAP) dhe stafi i Programit të  Promovimit...
spot_img

Features & Analysis

spot_img

Watch/Listen