Pëlqejini apo jo, këto duket se janë këpucët e kësaj vere

Vera po afrohet shpejt dhe kur bëhet fjalë për këpucët, duket se një markë veçanërisht e diskutueshme do të jetë kudo: Këpucët Crocs. Nicki Minaj...

8 arsye pse ju duhet të zgjidhni më shumë ditë pa mish çdo javë

Një prirje për të ngrënë mish, veçanërisht llojet e kuqe dhe të përpunuara si sallamet dhe proshutat,...

10 zakonet e shëndetit mendor që po i zbatojmë ende në jetën tonë postpandemike

Ka mbi shtatë miliardë njerëz në botë, dhe secili prej nesh ka pasur një përvojë të ndryshme...

Si të tregoheni konfidencialë ndërkohë që flisni

Vetëbesimi është një tipar që ne e admirojmë te të tjerët dhe ankohemi për mungesën në vetvete....

FAO publikon raportin për Evropën dhe Azinë Qendrore mbi sigurinë ushqimore dhe kostot e një diete të shëndetshme

Megjithëse, uria nuk ka qenë një nga çështjet kryesore në Evropë dhe Azinë Qendrore në 20 vitet...

Energjia globale e rinovueshme u rrit me ritmin më të shpejtë në dy dekada në vitin 2020 – IEA

Energjia e rinovueshme u rrit me ritmin e saj më të shpejtë në dy dekada vitin e...

Sulmi kibernetik ndaj gazsjellësit më të madh amerikan

Pas sulmit kibernetik ndaj gazsjellësit më të madh të në vend qeveria amerikane shpalli gjendjen e jashtëzakonshme....
spot_img

Features & Analysis

spot_img

Watch/Listen